Kaupunkiklovnit
 

Etusivu
Kaupunkiklovnit
Ohjelmisto
Rooleissa
Kuvagalleria
Kaverit

Kaupunkiklovnit

Ohjelmisto

Happy Coffee Hour

Happy Coffee Hour on kahvitunnin mittainen hulvaton liiketoimintahetki oleellisten asioiden äärellä. Sopii kahvitauoille, palaverien kevennykseksi ja seminaarien sekä kokousten piristäväksi välinumeroksi. Tarjoamme klovninäkökulmasta kättä pidempää työyhteisön arkiviestintään. Johtoajatuksena vvv.viestintä.virkistys.vetreys.jee eli poretta elämään. Mukana menossa aisapareina Dags Wemmelskär, Ellinoora Massunmäki-Kaakinmaa, Allan J. Hinta-Ruikku tai Lefa Lielahti.

Esitys voi kiertää saman päivän aikana useissa lähikontaktiyksiköissä, tilassa kuin tilassa, kesto 15min.


Luennoitsija Dags Wemmelskär

Dags Wemmelskär on ehdoton välinumero koulutuspäiviin ja seminaareihin! Dags on ”ruotsalainen kaikkien alojen asiantuntija”, joka luennoi aiheesta kuin aiheesta. Mieluiten hän ottaa kantaa koulutus- tai seminaaripäivän varsinaiseen aiheeseen ja antaa siihen liittyen omat asiantuntevat näkemyksensä. Dagsin vierailun kruunaa Dagsin taiteellinen musiikkiesitys huikealla kontratenorilla. Dagsin mukana hulvatota hetkeä virittelemässä ”henkilöstökouluttaja” Ellinoora Massunmäki-Kaakinmaa tai suoraan sikariportaasta Allan J. Hinta-Ruikku.

Esityksessä runko, johon sisältö räätälöidään tilaajan antamien tietojen perustella. Kesto 15-20min.

”Se Dags Wemmelskär oli ihan mieletön! Ihmiset tykkäsi!"

Dags valmistautuu takahuoneessa. Ellinoora on Dagsin suuri ihailija.

Dags valmistautuu takahuoneessa. Ellinoora on Dagsin suuri ihailija.


Salaliittoteoria

Sikariportaan pihit pahikset Allan J. Hinta-Ruikku ja Väinö Laskunperä ovat perustaneet oman koulutusfirman välittääkseen tietoa Salaliittoteoriasta, jonka ytimessä on käsitys siitä, että työntekijät yrittävät naruttaa esimiehiään. Tarjolla hulvaton luento PowerPoint-esityksineen, jossa huutia saavat luutuneet esimies-alais-käsitykset ja toimintatavat. Jos oikeassa elämässä toimit päinvastoin kuin Allu ja Vänä opettaa, olet varmasti oikeilla jäljillä! Vuorovaikutteisen esityksen kesto15-20min.

Allun ja Vänän voi myös pestata erilaisiin ”johtajahenkisiin” tehtäviin. Kokemusta on kertynyt jo mm. koulutuksen päätöstilaisuudesta.

”Suurkiitokset teille. Kyllä monesti muissakin oppilaitoksissa tällainen todistusten jako olisi paljon parempi kuin normaali menettely!”

Väinö Laskunperä ja Allan J. Hinta-Ruikku

Väinö Laskunperä ja Allan J. Hinta-Ruikku


Kattilatoimisto

Kattilatoimisto on lapsille suunnattu vuorovaikutteinen, hauska ja yllätyksiä täynnä oleva esitys. Teemana ovat ilo, sopu ja luovuus. Klovnit Kurina ja Porina saavat molemmat toistaan tietämättä kutsun töihin Kattilatoimistoon. Vaan mitä tapahtuu, kun he saavat tietää toisistaan? Ja mitä ihmeellisiä asioita löytyy toimiston kattiloista…

Esitys on kiertänyt syksyn 2007 aikana tamperelaisissa päiväkodeissa ja kouluissa. Se on saanut paljon kiitosta hauskuudesta, lasten huomioimisesta, yksinkertaisen nerokkaasta ideastaan. Lapset (ja aikuiset) ovat olleet innolla mukana esityksissä.

Esitys on yli 3v-vuotiaille, kesto 25 min.

”Aivan mahtava esitys! (aikuinen)

"Se taikanaru oli tosi kivaa. Ja sitte kun se tuli sieltä kattilasta. Niitä oli kuus! Siis niitä kattiloita. Ja sit ne kiersi ja kiersi ja se oli hauskaa." (lapsi)

Porina ja Kurina


Runokokit kokkaa sanoilla

Soppaan heitetään mureeta maustetta, päälle hörpätään raparperilirua reilu litra ja sitten se onkin rosépippuria vaille valmis! Tilaa gourmet kokkien Veijo Sopan ja Urho-Into Kiisken kuvitteellinen TV-kokki ohjelma kirjastoon. Esityksessä äänessä esiintyjien lisäksi saa olla myös yleisö. Esitys koostuu interaktiivisuudesta, improvisaatiosta ja runoleikeistä!

Esiintyjät: Näyttelijät Mona Ratalahti (Veijo) ja Hanna Gibson (Urho-Into)
Esityksen kesto. n.35 min.
Ikäsuositus: 1,5 v - 150 v!
Laite- ja tilavaatimus: 1 pöytä.

Lisäkysymykset ja tilaukset:

mona.ratalahti(at)gmail.com
045 676 8760

hanna.gibson(at)pp.inet.fi
040 763 3619

Runokokit (kuva: Outi Koivu)


Räätälöidyt esitykset

Yrtin laulavat sisarukset Herba ja Maaret

Tilaa juhliisi tai pikkujouluusi mahtava musiikillinen pyllistys. Sisarukset kun osaavat tasan yhden biisin ja siihenkin sanat ongitaan yleisöltä. Ennenkuin päästään musiikilliseen iloitteluun on pakka seonnut sisaruksilta moneen kertaan Lavakomiikka limpsahtaa lähikomiikaksi ja henkiläkohtainen komiikkahoito on taattu. Esitys koostuu tilaajan toivomuksilla höystettynä.

Herba ja Maaret

Herba ja Maaret

Paksun enkelin vierailua maan päällä

Siinä ihana enkeli tupsahtaa taivaan kaupungista maan matosten elämä ällistelemään , ja opastaa taivaallisissa salaisuuksissa sekä jakaa huimaavia aineettomia lahjoja osallistujille.
Kaikilla on autuaallisen hauskaa.

Paksu enkeli

Paksu enkeli

Muut

Kaupunkiklovnit voi esiintyä räätälöidysti myös tilaisuudessa kuin tilaisuudessa, - mieluiten työhyvinvointitilaisuudessa, esim. messut, markkinat, juhlat, asiakastilaisuudet. Paikalle silloin saapuvat esim. turvatarkastajat, juhlapuhujat tai vaikka kokit. Kesto sopimuksen mukaan.

Räätälöidyt esitykset